Dit vinden onze klanten van ons

We hebben de opslag als zeer prettig ervaren. Het contact en de communicatie verlopen goed en prettig. De opslag zelf is zeer verzorgd en handig, de locatie is gunstig, oftewel, het is ons zeer goed bevallen. - Anoniem (juni '23)

Echt super hoe soepel alles is gegaan; zowel bij de start als nu bij de afronding. Als we nog eens een keer extra ruimte nodig hebben, klop ik zeker weer bij jullie aan. Dank voor de prettige samenwerking!- Anoniem (januari '24)

Super locatie om je spullen op te slaan. Vriendelijke eigenaar. Binnen ziet het er mooi en schoon uit. Goede voorzieningen binnen zoals lift, palletwagen en goede verlichting. Er zijn verschillende ruimtes te huur met verschillende oppervlaktes. Contact met eigenaar prima, antwoordt direct op vragen of verzoeken. Zeker een aanrader als je tijdelijk spullen moet opslaan voor o.a. verhuizing of verbouwing. - Ruth (nov '22)

We hebben met veel plezier van de ruimte gebruik gemaakt ook jullie professionele houding en hoe het eruit ziet hopen we in de toekomst als we weer een ruimte nodig hebben weer van jullie dienstverlening gebruik te mogen maken. - Fam. Hanse (okt '21)

Prima, netjes, goede prijs kwaliteit verhouding - Anoniem

Lees meer reviews

Sommige klanten laten een review achter op Google. Je vindt ze hier.