Veelgestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel of mail ons dan via (06) 57 47 72 35 of [email protected]. Een berichtje via WhatsApp sturen kan natuurlijk ook.

Opslagunit huren

Ik wil een opslagunit huren. Hoe werkt dat?

Created with Sketch.

Persoonlijk contact vinden we belangrijk bij Opslagruimte Geldermalsen. Wil je een opslagunit huren? Geef ons je wensen door door ons te bellen via (06) 57 47 72 35. Een whatsapp of e-mail ([email protected]) sturen kan natuurlijk ook.  

Wil je weten hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Wij helpen je hier graag bij.

Wat is de minimale huurperiode?

Created with Sketch.

De minimale huurperiode is één maand. De huurperiode kan, bij beschikbaarheid, op iedere dag van de maand ingaan. Weet je bij het aangaan van de huurovereenkomst nog niet tot wanneer je de opslagunit nodig hebt? Je kunt bij ons de opslagunit voor 'onbepaalde tijd' huren. Dat betekent dat je de unit huurt tot wederopzegging. Hierbij geldt een opzegtermijn van één volledige kalendermaand.

Hoe betaal ik de huur van de opslagunit?

Created with Sketch.

Je kunt bij Opslagruimte Geldermalsen de huur van de opslagunit per maand, per kwartaal of per jaar betalen. Voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst ontvang je van ons de factuur voor de eerste periode. We vragen je om in ieder geval de eerste maand huur én de borg te betalen voor de ingangsdatum van de overeenkomst en het ophalen van de sleutels.  

Heb je een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd (bijvoorbeeld omdat je bij het aangaan van de huurovereenkomst nog niet weet voor hoe lang je deze nodig hebt), dan ontvang je aan het begin van ieder kwartaal een nieuwe factuur. Deze kan je dan maandelijks of in één keer betalen.

Moet ik een borg betalen?

Created with Sketch.

We vragen één maand borg bij aanvang van de huurperiode. De borg wordt bij tijdig en netjes opleveren van de opslagunit binnen enkele dagen teruggestort op jouw rekening.

Huur opzeggen

Wat is de opzegtermijn?

Created with Sketch.

Om nieuwe huurders tijdig te laten weten of we een opslagruimte beschikbaar hebben, werken we met een opzegtermijn van één kalendermaand. 
 

Voor sommige units (boven 25m2) geldt een opzegtermijn van twee (2) maanden. 

Ik heb de opslagunit niet meer nodig. Hoe zeg ik de huur op?

Created with Sketch.

Om misverstanden te voorkomen vragen we altijd om een schriftelijke opzegging per e-mail. Je ontvangt van ons altijd een bevestiging van de opzegging. 

Hoe vindt de oplevering van de opslagunit plaats?

Created with Sketch.

Bij de opzegging van de opslagunit maken we samen afspraken over de opleveringsdatum van de opslagunit en het inleveren van de sleutels. Je dient de opslagunit leeg en schoon op te leveren, in dezelfde staat als bij het ingaan van de huurperiode.

Uiterlijk een paar dagen na het opleveren van de unit en het inleveren van de sleutels ontvang je van ons de borg op je rekening.

Gebruik opslagunit

Wat mag ik wel/niet opslaan in de opslagunit

Created with Sketch.

De opslagunits bij Opslagruimte Geldermalsen zijn ideaal voor het opslaan van jouw huisraad als je gaat verbouwen of verhuizen. Maar bijvoorbeeld ook voor seizoensspullen als kerstversiering, zomer- of winterbanden en hobby- of sportspullen.

Heb je een bedrijf? Je kunt bij Opslagruimte Geldermalsen bijvoorbeeld jouw gereedschap, (extra) bedrijfsvoorraad, archief of beursmaterialen opslaan.

Wag je niet mag opslaan in de opslagunit: 

  • brandgevaarlijke, ontplofbare, stankverspreidende en/of (milieu)gevaarlijke zaken, zoals explosieven, vuurwerk e.d. 
  • toxische of aan bederf onderhevige zaken (bijv. levende of dode dieren)
  • goederen die in strijd zijn met de wet (illegale of gestolen goederen, drugs of andere opwekkende pillen of medicijnen)


We verwijzen je ook naar de voorwaarden van de huurovereenkomst, klik hier!

Zijn mijn spullen verzekerd?

Created with Sketch.

Je dient jouw spullen zelf te verzekeren. Dit kan via je eigen inboedelverzekering waarbij je aan dient te geven dat (een deel van) jouw eigendommen op een externe locatie zijn opgeslagen.

Hoe krijg ik toegang tot de opslagunit?

Created with Sketch.

Bij het aangaan van de huurovereenkomst maken we afspraken over het verkrijgen van toegang tot het gebouw en de opslagunit. 

Hoe krijg ik mijn spullen op de eerste verdieping?

Created with Sketch.

Opslagruimte Geldermalsen heeft een goederenlift waarmee je eenvoudig jouw spullen naar de eerste verdieping kunt vervoeren. Er is tevens een pompwagen met pallet waarmee je een grotere hoeveelheid spullen gemakkelijk van en naar jouw opslagunit brengt.

Bereikbaarheid

Wat zijn de openingstijden van Opslagruimte Geldermalsen?

Created with Sketch.

De opslagunits zijn dagelijks bereikbaar van 06.00 - 22.00 uur. Dit geldt zowel voor de units binnen als buiten.

Voor het reserveren van of vragen over het huren van een opslagunit kan je ons van maandag t/m zaterdag bereiken tussen 08.00 en 20.30 uur via (06) 57 47 72 35. Een e-mail sturen naar [email protected] of een whatsapp naar (06) 57 47 72 35 kan 24/7. Je ontvangt dan z.s.m. en uiterlijk op de eerste werkdag een reactie.

Hoe kan ik Opslagruimte Geldermalsen bereiken?

Created with Sketch.

Opslagruimte Geldermalsen ligt dichtbij de snelwegen A2 en A15. Door de ligging aan de rand van het dorp Geldermalsen is de locatie goed te bereiken vanuit Geldermalsen, Meteren, Deil, Enspijk, Beesd, Rhenoy, Tricht, Buurmalsen, Buren, Beusichem, Culemborg, Tiel, Wadenoijen, Est, Neerijnen, Ophemert, Haaften, Opijnen, Varik en Wadenoijen.

Er is tevens voldoende parkeergelegenheid voor de deur, voor zowel auto's als een verhuiswagen.