Zonnepanelen geplaatst

Vanaf 1 september wekken we onze eigen stroom op. Met de installatie van 40 zonnepanelen zijn we daarmee zelfvoorzienend op het gebied van stroomgebruik. 

Tijdens de bouw van het pand werd al zoveel mogelijk gebruikgemaakt van duurzame materialen, zoals ledverlichting. Ook werd optimale isolatie aangebracht in zowel de vloer, de muren als het dak. Daarnaast werden veel materialen die uit het oude pand kwamen, hergebruikt of gescheiden afgevoerd.  


De zonnepanelen zijn geïnstalleerd op het platte dak van het pand waarmee optimaal gebruik wordt gemaakt van de zonnestraling gedurende de dag. We verminderen met de zonnepanelen de impact op het milieu en dragen bij aan een groenere toekomst.

Bouw Opslagruimte Geldermalsen in beeld (16-10-'21)

De bouw van Opslagruimte Geldermalsen is (zo goed als) klaar. Eind 2018 gestart met 4 units, inmiddels hebben we ruim 65 units beschikbaar van 5 tot 35 m2. In de versnelde timelapse video op YouTube ( https://youtu.be/VC7JPlCvVxo) zie je de totstandkoming vanaf zomer 2018 tot oktober 2021. Zelf zijn we natuurlijk trots op het resultaat.  

Ver-/nieuwbouw bijna klaar 
(01-07-'21)

Na ruim 2,5 jaar verbouwen en (nieuw)bouwen is de bouw van Opslagruimte Geldermalsen bijna klaar. Natuurlijk zijn we supertrots op het resultaat. Met zo'n 60 opslagunits bieden we opslagunits van 5 tot 35 m2. De komende weken worden de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet met o.a. de aanleg van bestrating voor het pand.

Timelapse vanaf de start (26-10-'20)

Wat startte in 2018, heeft inmiddels concrete vormen aangenomen. Zie de timelapse video op YouTube (youtu.be/Rv4ZyMcK9Hs). Het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf! Kijk mee en oordeel zelf. 

Oplevering eerste opslagunits nieuwbouw (24-8-'20)

Met trots worden de eerste opslagunits van de nieuwbouw opgeleverd. Deze units hebben een afmeting van 33-35 m2. Op de tweede verdieping worden opslagunits vanaf 6 m2 gerealiseerd. Naar verwachting zijn deze in oktober gereed. Interesse in opslagruimte? Bekijk de mogelijkheden & tarieven of neem contact met ons op via onderstaande button.

Met trots worden de eerste opslagunits van de nieuwbouw opgeleverd. Deze units hebben een afmeting van 33-35 m2. Op de tweede verdieping worden opslagunits vanaf 6 m2 gerealiseerd. Naar verwachting zijn deze in oktober gereed. Interesse in opslagruimte? Bekijk de mogelijkheden & tarieven of neem contact met ons op via onderstaande button.

Met grote trots worden de eerste opslagunits van de nieuwe aanbouw opgeleverd. Deze units zijn 33-35 m2 groot. Op de tweede verdieping worden de komende periode opslagunits van 6-15 m2 gerealiseerd. Naar verwachting zijn deze in oktober gereed. Interesse in opslagruimte?

Met trots worden de eerste opslagunits van de nieuwbouw opgeleverd. Deze units hebben een afmeting van 33-35 m2. Op de tweede verdieping worden opslagunits vanaf 6 m2 gerealiseerd. Naar verwachting zijn deze in oktober gereed. Interesse in opslagruimte? Bekijk de mogelijkheden & tarieven of neem contact met ons op via onderstaande button. (24-08-2020)


Start ver-/nieuwbouw (21-12-'19)

Bijna een jaar na de start van Opslagruimte Geldermalsen.nl zijn we gestart met de nieuwbouw. In de komende maanden worden er nieuwe opslagunits van ruim 30m2 gerealiseerd. Ook komen er extra opslagunits van 6-20m2. Benieuwd hoe het eindresultaat eruit komt te zien? Check de link!

Opslagruimte Geldermalsen in de krant (12-10-'19)

Donderdag 10 oktober is een mooi artikel gepubliceerd over Opslagruimte Geldermalsen in het Nieuwsblad Geldermalsen. Mark van der Burg vertelt hierin over het concept van verhuur van opslagruimtes op maat.(12-10-2019)